Naast de reguliere vaartochten vanuit Veere, is het ook mogelijk het moderne schip “Stad Veere” als de “Stad Veere II” af te huren voor verschillende besloten vaartochten en feesten

Partyschepen

Het meest luxe partyschip binnen Zeeland,  de “Stad Veere”, heeft een besloten capaciteit van 25 tot 90 personen. Dit geldt zowel voor de binnensalon als het bovendek. Het schip is, in in eigen beheer, gebouwd en geheel geschikt voor diverse evenementen. Het heeft een buffetlift, airco, luchtbehandeling, naast een ruime dansvloer.

Het kleinere authentieke schip “Stad Veere II” heeft een besloten capaciteit voor gezelschappen van 15 t/m 25 personen.

Beide schepen worden in geheel Zeeland ingezet voor varende evenementen. Deze evenementen kunnen plaatsvinden vanuit vaste ligplaats Veere, als diverse andere Zeeuwse havenplaatsen (bijv. Vlissingen, Breskens, Kats, Kortgene, Zierikzee)

Bruiloften, verjaardagen en familiebijeenkomsten

Op beide schepen kunnen verschillende evenementen worden georganiseerd. Zo worden er verschillende bruiloften (als ook 25e als 40e jarige) aan boord gevierd. Ook is het mogelijk de officiële huwelijksvoltrekking aan boord van één van de schepen te houden.

Daarnaast zijn er ook festiviteiten aan boord, zoals worden er ook verjaardagen, familiebijeenkomsten als diverse jubilea. Van de evenementen die aan boord plaats hebben gevonden, kunnen wij diverse foto’s doen toekomen.

Catering

Naast het varende aspect, kunnen wij ook uw catering verzorgen. Dat kan middels een echte Zeeuwse koffietafel tot een uitgebreid warm & koud buffet of een totaal verzorgde BBQ op het buitendek van onze schepen onder het genot van een zonnetje en een drankje. Dit verzorgen wij geheel in eigen beheer, zodat wij voor u een constante hoge kwaliteit van onze cateringfaciliteiten kunnen garanderen.

Muzikale omlijsting

Ook kunnen wij uw feest compleet aankleden. Zo hebben wij voor de muzikale omlijsting “vaste” muziekanten, die u kunnen begeleiden in al uw wensen. Van klassiek tot pop, van disco tot country. Naast de muzikale entertainment kunnen wij ook een karikaturist en/of een goochelaar voor u regelen. Deze mensen kunnen uw gasten, naast de aanwezige gezelligheid, op een aangename en op uw wensen afgestemde manier bezig houden.

Resultante

Ter bevestiging dat u feest bij ons in goede handen is, kunt u natuurlijk referenties bij ons inwinnen.