Rondvaarten

Periode van Rondvaarten, 2021

Rondvaart Veere verzorgt op het Veerse Meer dagelijks vanaf zaterdag 12 juni t/m zondag 26 september en in de Herfstvakantie van Oktober (zie data onderaan) rondvaarten met het moderne dagpassagiersschip “Stad Veere”.

Op aanvraag is het vóór groepen mogelijk buiten de gestelde periode te varen. De vaartochten Veerse Meer vinden plaats vanaf de steiger Campveerse Toren te Veere. Deze vertrekken per heden, elk uur, waarvan de eerste om 12.00 uur en de laatste vindt plaats om 16.00 uur. In juli en augustus ook om 11.00 uur een rondvaart

Foto's

De duur van de vaartochten zijn één of 2 uur. Hieronder vindt u een verdere uiteenzetting van de Rondvaarten Veere. Deze vaartochten gaan onder andere langs de prachtige natuureilanden, laten u de wilde paarden aan de waterkant zien en natuurlijk, al die boten en jachtjes om u heen maken deze rondvaart tot een ware belevenis.

Mogelijkheden

   

  Vertrektijden: Vanaf Veere vertrekt de rondvaartboot ieder heel uur. De eerste vaart is, om 12.00 uur en de laatste is om 16.00 uur ’s middags.
  Vaarduur: De tochten vanuit Veere duren ongeveer één uur.
  Kosten: € 9,90 voor volwassenen
  € 6,60 voor kinderen. Groepsprijzen kunt u verkrijgen op aanvraag (s.v.p. per mail) Honden zijn aangelijnd aan boord toegestaan.
  Kaarten: Kaartverkoop in juli en augustus: bij kaartverkoop aan het Oranjeplein, naast de ijsssalon.

  In mei, juni en september en oktober: aan Boord

  Groepen: Het is aan te raden, indien u met > 10 personen bent, dit ruim vooraf (per mail) mede te delen.
  Opmerking: Vrijdag 24 september zijn er geen rondvaarten vanuit Veere
  Parkeren: Parkeerplaats Oranjeplein, Parkeerplaats kanaalzijde; gereduceerd tarief, Parkeerplaats Sandenburg: gratis

   

  Vertrektijden: Op aanvraag: 11.00 uur, 12.00 uur of 13.00 uur
  Kosten: € 14,00 voor volwassenen
  € 8,70 voor kinderen
  Voor de rondvaarten is het mogelijk te reserveren, zowel voor kleine als grote gezelschappen. Dit is in verband met de registratie alleen mogelijk per mail, met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer via het contactformulier. Wij zullen zorgen dat u dan spoedig wordt geïnformeerd.

  Herfstvakantie Rondvaarten vanuit Veere (Okt 2021)

  Zondag 10 Oktober
  Dinsdag 12 Oktober
  Woensdag 13 Oktober
  Zondag 17 Oktober
  Dinsdag 19 Oktober
  Woensdag 20 Oktober