Zakelijke evenementen

Naast de reguliere vaartochten vanuit Veere, is het ook mogelijk het moderne schip “Stad Veere” af te huren voor verschillende bedrijfsevenementen.

Schepen

Het multifunctionele schip “Stad Veere” heeft een besloten capaciteit van 25 tot 90 personen. Dit geldt zowel voor de binnensalon als het bovendek. Het schip is in 2006 gebouwd en geheel geschikt voor diverse evenementen. Het heeft een buffetlift, naast een ruime dansvloer en vanzelfsprekend een geluidsinstallatie. Door de uitgebreide faciliteiten kan er een vergadering/seminar worden gehouden, naast diverse bedrijfsfeesten, productpresentaties als workshops.

Havens

Het schip kan in geheel Zeeland ingezet worden. Zo is het mogelijk vanuit de thuishaven Veere, als Middelburg, Vlissingen, Kortgene, Zierikzee als diverse andere havenplaatsen op de Westerschelde of Oosterschelde te vertrekken en/of aan te komen. Zelfs is het mogelijk naar bijvoorbeeld Antwerpen of naar Neeltje Jans te varen.

Catering

Tijdens de diverse varende evenementen is het mogelijk gebruik te maken van de cateringfaciliteiten. Er kunnen lunches, koffietafels tot een zeer uitgebreid warm en/of koud buffet worden verzorgd. Er zijn wat ons betreft mogelijkheden te over. Mocht u daarnaast nog andere extra culinaire wensen hebben, is het mogelijk op aanvraag deze voor u te verzorgen. Een overzicht van onze vele mogelijkheden worden op de Catering pagina weergegeven.

Audio-faciliteiten

Naast het culinaire aspect kunt u altijd gebruik maken van de aanwezige geluidsfaciliteiten van het schip. Mocht u echter live-muziek wensen, zijn er voor de diverse evenementen diverse mogelijkheden. Ook kunnen wij ook voor diverse andere entertainers en/of karikaturisten zorgen.

Resultante

Ons is in elk geval op basis van jarenlange ervaring duidelijk, dat bedrijfsfeesten nooit hetzelfde zijn. Elke bedrijf en/of gezelschap altijd een andere invulling wenst. Wij streven er altijd naar uw feest dan ook op een unieke manier te verzorgen, zodat u altijd met een positief en voldaan gevoel terug kunt denken aan UW feest.

Wel is het raadzaam om vooraf een afspraak te maken om de gewenste locatie te bekijken en daarna uw wensen met ons door te spreken om uw feest tot een succes te maken.